Atatürk Org.San.Böl.Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Belgegeçer : 2323861991
WEB https://aosbozelegitimuo2.meb.k12.tr
Adres : BALATÇIK MAH. 8786 SK. ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGES BLOK NO 50 İÇ KAPI NO C ÇİĞLİ / İZMİR
VİZYON : VİZYON Engelli bireylerin topluma uyumunda bir basamak olmak. Engelli bireyin sosyal bir varlık olarak kendi özellikleri doğrultusunda sosyal doyumlarını sağlamak. Varolan koşullar bağlamında engelli bireylere alternatif yaşam önerileri sunmak ve bu konuda aileleri yönlendirmek.
MİSYON : Kendi koşullarımız ve donanımımız doğrultusunda en üst düzey eğitim olanağı sunmak ve sunulan eğitimimin başka ortamlara genellemesini sağlamak. Sosyal ve eğitsel etik anlayışı çerçevesinde okuldaki tüm bireylerle uygun iletişim kurmak. Resmi değil samimi değer yargılarının hakim olduğu bir hiyerarşi oluşturmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.15-14.05